Sjukt asså.

hehe, Sorry för att jag inte har bloggat men det är för att jag har haft mycket att göra, har gjort massor med skojj de senaste veckorna eller veckan. Det är därför jag inte har bloggat! Kan säga att jag övernatta i skolan i tordags för en vecka sen och, har vart på gröna lund. Gissa vad jag vann! En nalle björn eller? O: Neej vann faktiskt daim. Satsade bara på ett nummer och ett nummer kostade bara 7 kronor snacka om att det ärsjukt. Mina två andra kompis satsade också bara ett nummer men dom vann inget. Åkte med klassen, åkte kvasten några gånger, popexpressen och jetline väldigt mycket. Måste bara säga att katapulten är värst. Jag blundade as hårt när jag skulle åka ner för det blev en sån fart. Innan vi skulle starta åka så sa jag till han som ''jobbade'' med katapulten, att jag skulle dö. Sedan så säger han till typ alla som hörde : En tjej sa till mig att hon skulle dö och ingen ska dö. Sedan så sa han 3 2 1  och efter ett tag sa han 0, inte än. Tillslut åkte vi upp, jaag fick värsta paniken och sa men kör då! haha xD Men och idag har jag haft friidrott , skit kul var det förutom när vi skulle springa har ju så dålig konditon så blev rätt jobbigt:S Meen, låt oss sluta prata om grönan, låt oss få lyssna tips på musik, varför inte? (: Tänkte istället för att tipsa om låtar så lägger jag ut min spotify lista.

Klicka på bilden för att få lyssna på listan.


Det blev nog en ..

Det blev nog en bra dag trots allt, jag fick åka pendeltåg till Sollentuna för att fixa mitt pass, alltså förnya det åkte med min mamma ch pappa. Efter en timme där inne så gick till Sollentuna centrum och jag köpte en klänning till skolavslutningen och typ ett linne och två skjortor från H&M.  När min syster fick syn på klänningen så sa hon ba : SHiit vilken söt och hon repeterade det väldigt många gånger. Jag köpte den rosa från Gina tricot men det fanns också i färgen grå,Mörkrosa och vit. Jaag avgudade den gråa men köpte inte den så min syrra och jag gjorde ett avtal och hon sa att hon skulle köpa den gråa till mig så får hon den rosa. Så vi får se  när hon köper den till miig!


Måste nog..

Måste nog uppdatera mer. Vilket jag måste lova mig bara inte jag får läxor och så vilket vi får asmycket >.<


Men iaf , låtar:

You and me - Lifehouse


I got you- Leona lewis


Love goes- Sean kingston


Manhattan from the sky- Kate voegele


Can you tell- Ra Ra riot


Keep you much longer- Akon



ETT ÅR SEDAN!

haha, asså jag åste bara säga att jag inte har haft någonbloggtorka och just nu fick jag den tillbaka och var bara tvungen att skriva om att det var ett år sedan jag köpte kläder (ironisk) asså det var ett tag sen och just nu vill jag bara köpa kläder just nu när det är lång helg men mamma säger vi får se imorn och så blir det inget! >.< Får se om det blir imorn men annars kan jag visa kläder som jah vill ha,eller som jag måste köpa. En låt bjuder jag också på!




KLÄDER FRÅN H&M , BIKBOK.

Hmm.. Vilken låt ska vi ta? o:

Takin' back my love - Enrique Iglesias ft. Ciara


RSS 2.0